Priprava svežih izdelkov na hladilnem pultu saladette podjetja Royal Catering
Hladilna miza Royal Catering zagotavlja razpoložljivost svežih sestavin za hitro obdelavo. Ta profesionalni hladilnik je primeren za restavracije in hotele, odličen pa je tudi za solatne bare, prodajalne kebaba in falafeljev Hladilna miza za catering je še posebej enostavna za premikanje. Naprava je nameščena na 4 težkih kolescih, ki se gladko premikajo po neravnih tleh. 2 parkirni zavori blokirata kolesa takoj, ko je hladilni pult v želenem položaju. Ena od ključnih prednosti tega modela je njegova velika prostornina 280 l. Pod delovnim pultom sta dva prostorna predala, vsak s polico. Zaradi steklenih vrat lahko preprosto spremljate shranjene sestavine in takoj vidite, katere so na zalogi in katere je treba dopolniti. Mehanizem za gladko odpiranje in zapiranje olajša rokovanje v živahnem okolju, še posebej kadar imate polne roke dela. Hladilnik saladette lahko zaklenete, da bodo vaše sestavine na varnem.
Optimalna izbira za hlajenje živil: hladilni pulti za gostinstvo in živilska podjetja
Miza za pripravo pice navdušuje s temperaturnim razponom hlajenja od 2 do 8 °C. Temperaturo lahko intuitivno nastavite z digitalno nadzorno ploščo, ki vedno prikazuje trenutno stanje naprave. Hladilni pult navdušuje z razredom energijske učinkovitosti B. Naprava uporablja konvekcijsko hlajenje. To zagotavlja enakomerno temperaturo na vseh ravneh. Tudi pri pogostem odpiranju vrat in posledični izgubi hladnega zraka zunanji hladilni sistem to hitro nadomesti s stalnim vpihovanjem hladnega zraka v notranjost. Zaradi 6 cm debele izolacije in podnebju prijaznega hladilnega sredstva R290 je model zelo varčen. Hladilna miza ima tudi funkcijo samodejnega odmrzovanja, ki zmanjšuje stroške električne energije in delovni čas. Delovni pult iz nerjavečega jekla velikosti 136 x 70 cm ponuja veliko prostora za obdelavo sestavin.
Hladilna omara iz nerjavečega jekla, ki jo je enostavno vzdrževati
Ohišje pulta za solato je izdelano iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Ta biološko inertni material v stiku z živili ne reagira, zato je zdravstveno varen. Poleg tega je robusten in odporen proti koroziji. Zaradi njegove nizke poroznosti lahko vse površine hladilne pripravljalne mize zelo hitro in temeljito očistite.