Izdelek: EX10011963
|Model: RCBM-30CF
Najcenejša cena v 30 dneh pred popustom je bila: 359,00 €
Posoda za kuhanje je res kvalitetna, se hitro segreje in dokaj natančno vzdržuje temperaturo. Zelo mi je bila všeč hitra dostava, hiter odgovor podjetja na povpraševanje. Hvala! vso srečo! :)
CYBER WEEK SE KONČA V
Na podlagi 6 ocen
Posoda za kuhanje je res kvalitetna, se hitro segreje in dokaj natančno vzdržuje temperaturo. Zelo mi je bila všeč hitra dostava, hiter odgovor podjetja na povpraševanje. Hvala! vso srečo! :)
Zelo lepo estetsko, robustno, izdelano iz najboljših materialov. Enostaven za uporabo in čiščenje. Proizvaja 25 litrov odličnega piva. Prispelo pravočasno in v popolni embalaži. Še nekaj navodil z risbami in fotografijami bi prav prišlo, tudi če bi se sestavil brez težav. Res sem srečna.
Naprava naredi dober vtis, čisto obdelana. Edini predlog za izboljšavo bi bila podrobna navodila za montažo. Sicer pa se veselim piva!
Spomladi 2021 sem začel variti pivo. Zvaril sem nekaj piv, vsako s počitkom Registracija na carini Predhodno sem se prijavil pri pristojni carini. 200 litrov piva za zasebno uporabo je trenutno (2021) dovoljeno brez davka na leto. Registracija je trajala 2 tedna, dokler nismo prejeli odgovora carinika. V preprosto Excelovo preglednico zabeležim, koliko litrov sem zvaril. Mizo nato enkrat letno pošljem na carinarnico.K kotličku Ta kotliček ima prostornino 30 l in vam omogoča, da naenkrat skuhate do cca 25 l piva. Načeloma gre za avtomatski konzervirni stroj z dodatnimi funkcijami, ki so potrebne za varjenje. Avtomatski stroji za konzerviranje imajo težavo, da se kaša rada usede na dno, če ne mešate nenehno. Tak stroj je zelo primeren za proizvodnjo piva s počitkom.Za razliko od stroja za konzerviranje je slad v ločeni notranji posodi. Zvarek se sesa skozi dno in nato mimo strani kotlička Medicina dela Stroj lahko deluje ročno ali avtomatsko, odvisno kako želite Varilni stroj ima zdaj naslednje razširjene funkcije: - Zadrževanje slada Slad je shranjen v notranjem kotlu z dvema držaloma Seven.- Samodejno mešanje. S črpanjem. Aparat črpa zvarek v krogu in zagotavlja pretok, zlasti v spodnjem delu kotlička. To pomeni, da se nič več ne zažge.- WhirlpoolTekočina teče ob strani kotlička in nato skozi pokrov na vrhu v kašo. Zaradi tega se tekočina vrti in skozi prelivno cev odteka v dno.Stalni whirlpool omogoča boljši izkoristek drozge. To posnema mešanje. To sicer naredite ročno z lopatico za kuhanje.- Samodejni zadržki S programiranjem lahko samodejno nastavite zapore za recept. Ti se približujejo drug za drugim in vam ni treba skrbeti za nič. To je čudovito olajšanje. Ko je drozganje končano, stroj postane opazen. - Ljudje Ljudje se zgodijo tudi v kotličku. To storite tako, da dvignete notranji kotliček s sladom v kotličku in ga z zasukom obesite sem. Zdaj tekočina steče v kotliček in dodaš preliv po receptu. S tem se iz drozge izpere še zadnji del sladkorja.- Zakuhajte pivino. Zdaj povečate temperaturo pivine in jo zavrite. Tudi tukaj se stroj "pritožuje", ko je čas za dodajanje hmelja. Stroj vas opomni, da dodate hmelj. - Hlajenje pivine (potrebna je dodatna hladilna zanka) Pivino lahko zdaj hitro ohladite s pomočjo hladilne zanke ( kača), ki jo je treba vstaviti. Zdaj je čas, da pivino odtočite v fermentacijsko vedro ali fermentacijski sod z uporabo odtočne pipe. Fermentacija se lahko začne takoj.To pomeni, da je delo kotla končano.Kar dobite, je samodejni proces od drozganja do konca vrenja pivine vključno s hlajenjem. To je veliko. Zdaj prihaja še en pomemben korak. Ko pivina fermentira, jo očistite. Kotliček napolnite z vodo in črpalka se zažene. Zdaj sem ga pustil teči skozi stroj 60 minut. Nato ga odcedite.Zdaj se ponovi isto, vendar z razkužilom Oxiclean. Nato ponovno sperite in sistem je ponovno pripravljen za uporabo Zakaj je takojšnje čiščenje tako pomembno? Pivina vsebuje sladkor, ki med drugim povzroča sprijemanje črpalke. Da se to ne bi zgodilo, mora sladkor priti iz črpalke Povzetek: stroj prevzame celoten proces od drozganja do konca vrenja pivine. Očistite takoj po uporabi.Aparat sprosti vaše roke, medtem ko aparat prevzame postopek kuhanja. Postopek postane bolj natančen, ker se zareze pristopa ciljno.Uporabnik tega stroja + hladilne spirale ima dodatne stroške.Potrebujete tudi fermentacijsko vedro, steklenice ali sode. Pa tudi pivsko vreteno ali prizma. Hmeljeve vrečke so v pomoč. Razkužilo.
Brez pripomb.
Aparat je lep in kvaliteten. Ima pa problem, da je pod filtersko košaro 9 litrov vode. Torej 9 litrov ni na sladu. Zaradi tega ne morem kuhati manjših porcij. 8-12 litrov je nemogoče, a tudi pri večji šarži bo pivo "razredčeno".
Odgovor od
Obstaja ročni način, natančno delovanje je opisano v navodilih za uporabo.
V naši trgovini boste našli hladilno spiralo RCBM-42NCS, ki ohladi drozgo na 25 - 30 °C v 30 min. Nato se lahko prenese v drugo posodo.