Trustpilot
(1) Pregled

Izdelek: EX10280513

|

Model: WIE_CW_01

Plezalna stena za mačke 9 kosov - viseča mreža za mačke - praskalnik - 3 police za mačke - most za mačke

V akciji
129,00 € 169,00 €
Omejena ponudba Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
5%
122,55 €
5+
10%
116,10 €
10+
15%
109,65 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 13. september
Zagotovljena najnižja cena
Wiesenfield
Glavne značilnosti
  • Prostorno - mačje stopnice merijo po 29,5 x 22,5 cm, medtem ko mačja viseča mreža velikosti 41 x 30 cm omogoča hišnim ljubljenčkom, da se udobno raztegnejo.
  • Robustno - tri stopnice za mačke, viseča mreža za mačke in drugi elementi, ki so nameščeni ločeno z vijaki, prenesejo težo do 10 kg.
  • Zdravo - s policami za mačke, mostom za mačke, votlino 37 x 37 x 30 cm, praskalnikom 44 x 8 cm in udobno stensko posteljo mačkam nudite neskončno možnosti za plezanje, skakanje in počitek ter s tem spodbujate zdravje svojih ljubljenčkov.
  • Spodbujanje - z mačjim plezalnikom obogatite mačji teritorij ali razširite majhne prostore z izkoriščanjem navpičnega prostora.
  • Varno - vsi deli mačjega plezala so izdelani iz trpežnega lesa in prevlečeni s plišem in sisalom, kar zagotavlja varne skoke in mehke pristanke.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Niels Thrane pred 2 mesecema

Dobra plezalna stena

Hitro in enostavno naročanje in dostava. Plezalna stena je res lepa, z dobrimi merami, za veliko mačko😺 Malo težko jo je namestiti na steno, ampak rezultat je bil res lep👍

Tehnične podrobnosti

Material
iverna plošča
sisal
Plišasti
barva
Krema
Baterijski pogon
Ne
Dimenzije (DxŠxV)
0 x 0 x 0 cm
Weight
0 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
55 x 44 x 45 cm
Teža pošiljke
13.6 kg

Paket za dostavo

  • Plezalna stena za mačke WIE_CW_01
  • 3 mačji koraki
  • Jama
  • Mačji most
  • Praskalnik
  • Rampa iz sisala
  • Mačja gredica
  • Mačja viseča mreža
  • Materiali za sestavljanje

Opis izdelka

Kreativno pohištvo za mačke: 9-delna lesena stena za plezanje za mačke

Ustvarite mačji bes z 9delno plezalno steno za mačke iz Wiesenfielda! Vaši štirinožni prijatelji se lahko z mačjimi stopnicami povzpnejo na visoke višine, da bi imeli pregled nad svojim ozemljem. Stensko igrišče za mačke vključuje tri police za mačke, jamo, mostiček za mačke, praskalnik, rampo iz sisala, udobno visečo mrežo za mačke in gredico za mačke. Vse elemente je mogoče preprosto namestiti ločeno na steno. Na mačji steni lahko vaša mačja spremljevalka v miru zadremlje ali pa spremlja dogajanje v spodnjem nadstropju. Štirinožni prijatelj pa se lahko umakne v prostorno jamo z dimenzijami 37 x 37 x 30 cm.

Mačja viseča mreža in mačje stopnice Wiesenfield za zdrave mačke

Mačke obožujejo gibanje. S stensko visečo mrežo in lestvijo za mačke spodbudite naravne instinkte svojih ljubljenčkov za plezanje in jim popestrite življenje. Stopnice, ki so osrednja točka vaših skupnih iger ali ovira, po kateri se lahko vaš ljubljenček samostojno vzpenja, spodbujajo ravnotežje in dobro zdravje vaše mačke. Sprostite svojo ustvarjalnost in namestite tri police za mačke na poljubne razdalje ter tako ustvarite stopnice do omare ali priročno visečo mrežo nad njimi. Vaše živali rade uporabljajo tudi praskalnik, ovit s sisalom, za plezanje ali raztezanje. Imate balkon za mačke? Nato na ograjo ali steno namestite mostiček in police za mačke, da se lahko vaš kosmatinec varno povzpne in opazuje ptice, posluša naravo in se naužije svežega zraka.

Velike pustolovščine v majhnih prostorih: oglejte si, kako mačke skačejo od veselja na mačjem plezalu

Je vaš dom manjši? Potem dobro izkoristite navpični prostor s stenskim igriščem za mačke, ki vašim ljubljenim štirinožnim prijateljem omogoča več svobode gibanja. Mačje stopnice, jama, viseča mreža in drugi elementi so lahko težki do 10 kg. Elementi so izdelani iz lesa in dodatno prevlečeni z mehkim plišem, ki preprečuje drsenje tačk in zagotavlja, da bodo vaše mačke varno skakale s stopnice na stopnico. Stenska viseča mreža meri 41 x 30 cm in vabi mačke, da se sprostijo in zadremajo na njeni mehki površini.

Ocene in ocene

5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Denmark

Dobra plezalna stena

Hitro in enostavno naročanje in dostava. Plezalna stena je res lepa, z dobrimi merami, za veliko mačko😺 Malo težko jo je namestiti na steno, ampak rezultat je bil res lep👍

Prikaži izvirni pregled
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke