Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX20250920

|

Model: UNI_CC_04

Izdelki sekundarne kakovosti Hladilni zaboj z vozičkom - 76 L - odpirač za steklenice - odstranljiv zaboj

V akciji
Sekunde
Naše tovarniške sekunde so na splošno prenovljeni predmeti, ki jih vrnejo stranke, ali nekdanji razstavni predmeti. Izdelki imajo lahko kozmetične napake, vendar so tehnično brezhibni. Kot običajno nudimo običajno pravico do vračila in garancijo.
169,00 € 209,00 €
Omejena ponudba Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Majhna zaloga
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 13. september
Zagotovljena najnižja cena
Uniprodo
Glavne značilnosti
  • Univerzalno - velika posoda hladilnega boksa s prostornino 76 litrov zagotavlja hladne in osvežilne pijače na zabavah ali prireditvah.
  • Trajno - idealno za hlajenje brez elektrike z uporabo ledenih kock ali hladilnih elementov, odlična izolacija ohranja hladno temperaturo približno dva dni
  • Uporabniku prijazno - dva ločeno odpirajoča se pokrova olajšujeta dostop do hladilne skrinjice, v ohišje pa je vgrajen odpirač za steklenice.
  • Nezahtevno vzdrževanje - hladilni zaboj na kolesih z izoliranim plastičnim ohišjem je enostaven za čiščenje, odvečno vodo pa lahko odstranite z odtočno pipo.
  • Mobilen - šasija s štirimi kolesi, od tega dvema z zavorami, omogoča enostavno manevriranje, tudi če je polno naložen.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
PU
PP
Iron
barva
Modra
Čas hlajenja [min]
2880
Notranje mere [cm]
74.5 x 35 x 30.5
Kolesa
Da
Zavora koles
Da
Prostornina
76 l
Premer koles
76.2 mm
Dimenzije (DxŠxV)
91.5 x 48 x 88 cm
Weight
19.65 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
47 x 84.5 x 40.5 cm
Teža pošiljke
22.35 kg

Paket za dostavo

  • Hladilna skrinjica UNI_CC_04
  • Polica
  • 4 kolesa

Opis izdelka

Hladilni zaboj na kolesih za kul zabave

Uživajte v vročih udarcih in soncu - hladilna skrinjica bo poskrbela, da bodo vaše pijače čudovito hladne. Z najboljšimi izolacijskimi lastnostmi škatla zagotavlja vašim gostom hlajenje z osvežilnimi pijačami na vsaki zabavi, praznovanju ali tržnici. Lahko pa poskrbite za svežino hrane med peko na žaru. Ne glede na to, kako uporabljate hladilni zaboj na kolesih, ostanejo steklenice in živila v njem dobro ohranjeni.

Velika hladilna skrinja ponuja veliko prostora za osvežilne pijače

Hladilni zaboj s prostornino 76 l ima veliko prostora za steklenice vode, brezalkoholnih pijač ali piva. Za najboljše rezultate pijačo ohladite, preden napolnite neelektrično hladilno skrinjo. Posode za pijačo lahko postavite tudi na ledene kocke ali hladilne vložke, da optimizirate postopek hlajenja. Izolirane zunanje stene in pokrov ohranjajo vsebino hladno približno dva dni, kar je dlje, kot traja običajen dogodek. Hladilni zaboj ima dva ločena pokrova, ki ju je mogoče odpirati neodvisno. To vam in vašim gostom omogoča optimalen dostop do ohlajene notranjosti. Čeprav jih je enostavno odpreti, pokrovi ohranijo izjemno izolacijo tudi, ko so zaprti. Vgrajen odpirač za steklenice je priročna funkcija. Tako vašim gostom ne bo treba dolgo čakati, da bodo lahko uživali v osvežilnih pijačah kar na kraju samem.
Plastično ohišje hladilne skrinje izpolnjuje vse higienske standarde, ki se pričakujejo v gostinstvu. Čiščenje gladkih površin je enostavno, kar zagotavlja poliran videz, ki navdušuje vaše stranke. Po čiščenju notranjosti odstranite talilno ali odpadno vodo z odtočno pipo. Stranski ročaji olajšajo premikanje škatle. Hladilna skrinja je nameščena na podvozju, zato jo je mogoče na štirih kolesih enostavno in varno prepeljati na želeno mesto. Dve zavori zagotavljata, da zaboj ostane stabilen, ko odstranjujete pijačo ali živila.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke