Ne glede na to, ali je v hotelu ali restavraciji samopostrežni bife, v ljudski kuhinji ali za catering: visokokakovostna postaja za juho iz gostinskih zalog Royal Catering zanesljivo ohranja bujone, juhe, omake ali druge dobrote, kot je čokolada ali kremni sirni fondi, popolnoma na pravi temperaturi.
Natančno segrevanje hrane v restavracijah, okrepčevalnicah ali javnih kuhinjah
Jušna postaja ima dva okrogla lonca s prostornino 2 x 7 l in pripadajočima pokrovoma. Z dvema gumboma na dnu grelnika hrane lahko nastavite želeno temperaturo med 30 - 110 °C. Zahvaljujoč visokemu temperaturnemu območju je aparat kot nalašč tudi za fondije ali topljenje čokolade. Bain marie deluje zanesljivo z močjo 1000 W. Posebej praktičen: grelnik hrane iz nerjavečega jekla deluje kot zaprt sistem in ga ni treba polniti z vodo, kot je običajno pri bain marie.
Električni grelnik hrane je izdelan iz živilsko varnega nerjavečega jekla. Visokokakovosten material je trpežen, odporen in še posebej enostaven za čiščenje. Poleg tega kompaktna naprava s svojo preprosto zasnovo prihrani prostor in se zlahka vključi v vsako kuhinjo.