No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX10013401

|

Model: RCGG-80/700CSG

Plinski žar - 12 kW - gladek / rebrasti - 50 - 300 °C - propan / LPG / zemeljski plin - osnovna omarica - Royal Catering

V akciji
Novo
1.749,00 € 1.899,00 €
Omejena ponudba Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
3%
1.696,53 €
5+
6%
1.644,06 €
10+
9%
1.591,59 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 25. oktober
Zagotovljena najnižja cena
Royal Catering
Glavne značilnosti
  • Vzdržljiv & amp; enostavno vzdrževanje - ohišje in vrata omarice pod plinskim žarom so narejeni iz higienskega nerjavnega jekla, ki ne potrebuje vzdrževanja in omogoča enostavno čiščenje.
  • Veliko prostora za shranjevanje - prostorna omara pod plinsko rešetko zagotavlja dovolj prostora za kuhinjsko orodje in ga varuje pred prahom.
  • Enostavno zamenljiv - ta plinska žar plošča je prednastavljena za propan, vključuje pa tudi šobe gorilnikov za pretvorbo na utekočinjeni naftni plin in zemeljski plin.
  • Stabilen podstavek - po višini nastavljive nogice (do 3 cm) na plinski rešetki zagotavljajo stabilnost na neravnih tleh.
  • Varna uporaba - varovalo pred plamenom in električni vžig (s pilotsko lučko) povečujeta varnost pri uporabi plinske ponve
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Vrsta plina
Propan-butan
Žar plošča
Rebrasta + ravna
Material
Iz nerjavečega jekla
Kromirano jeklo
barva
Sijajno jeklo
Moč gorilnika [kW]
2 x 6
Mere omarice [cm]
74 x 66 x 39
Nastavitev nog [mm]
30
Mere žar plošče [cm]
73,5 x 55 x 1,6
Največja moč
12 kW
maks. tlak
50 mBar
Pladenj za kapljanje
Da
Dimenzije (DxŠxV)
74 x 80 x 93 cm
Weight
99 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
83 x 88 x 98 cm
Teža pošiljke
125 kg

Paket za dostavo

  • Plinski žar s spodnjo omarico RCGG-80/700CSG
  • Adapter ZG 3/4" za Ø 10 mm
  • 2 kompleta zgorevalnih šob

Opis izdelka

Trajna in vsestranska plinska rešetka z gladkimi in rebrastimi površinami za kuhanje

S plinsko rešetko Royal Catering lahko v hipu pripravite klobase, slanino, hamburgerje, zelenjavo in hrenovke! Robusten model z žarom iz kromiranega jekla je idealen za gostinsko industrijo, bodisi za hotele, kavarne, vozičke s prigrizki, bistroje, bare, restavracije ali kakršne koli gostinske dogodke. Pod delno gladko, delno rebrasto površino žara je prostorna omarica za lonce, ponve in drugo kuhinjsko opremo, v kateri se ne praši. Odprite ga z dvema vratoma na tečajih in imejte hiter dostop do delovnega materiala.

Prilagodljiva plinska žar plošča, združljiva s propanom, utekočinjenim naftnim plinom ali zemeljskim plinom

Velika površina žara je kot nalašč za hitro pripravo sendvičev, hamburgerjev, francoskih hrenovk, tortilj in drugih okusnih prigrizkov. Plinska žar plošča doseže temperaturo od 50 do 300 °C, ki jo lahko natančno nastavite z vrtljivim izbirnikom. Pekač zaženete z električnim vžigom. Model ima tudi funkcijo pilotne luči. Naprava je tovarniško nastavljena na plin I3B/P(50), ki je idealen za številne komercialne kuhinje. Paket vključuje dva kompleta šob gorilnika za prestavitev rešetke na zemeljski plin ali utekočinjeni naftni plin.

Varna električna rešetka za profesionalne kuhinje, ki ne zahteva veliko vzdrževanja

Nastavljive noge žara po višini zagotavljajo stabilnost na neravnih ali neenakomernih tleh. Varnostne funkcije vključujejo preprečevanje povratnega plamena, zaobljene robove, vgrajen odsesovalnik in zaščito pred brizganjem. Ohišje in vrata omarice so izdelani iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Material ni le trpežen, temveč tudi zelo higieničen - kot nalašč za vsakodnevno uporabo v profesionalnih kuhinjah. Gladke površine zagotavljajo, da se umazanija ne prijema, zato je čiščenje preprosto. Za lažje čiščenje preprosto odstranite posodo za maščobo.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke