(1) Pregled

Izdelek: EX10011918

|

Model: RC-GGHR600

Plinski rešetkasti pekač - 60 x 40 cm - gladka/rebrasta - 2 x 3100 W - zemeljski plin - 20 mbar

Black Friday
419,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
4%
402,24 €
5+
8%
385,48 €
10+
12%
368,72 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 29. november
Zagotovljena najnižja cena
Royal Catering
Glavne značilnosti
  • Veliko - veliko prostora za hrano z žara na dveh grelnih površinah skupne velikosti 60 x 40 cm
  • Dva zmogljiva gorilnika z močjo 3.100 W za hitro segrevanje do 300 °C
  • Učinkovito gladka in rebrasta površina žara za hkratno pripravo različnih jedi
  • Zdravo in nizkokalorično pečenje na žaru z nizko vsebnostjo maščob zaradi sistema za odvajanje maščob
  • Brez vzdrževanja - nerjavno jeklo za zaščito in čistočo
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

BLACK FRIDAY SE KONČA V

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorije

Tehnične podrobnosti

Vrsta plina
Zemeljski plin
Žar plošča
Rebrasta + ravna
Material
Iz nerjavečega jekla
barva
Srebrna
Moč [W]
2 x 3100
Največja moč [W]
6200
Temperaturno območje [°C]
50 - 300
Plinski priključek
1,3 mm
Mere žar plošče [cm]
60 x 40
Pladenj za kapljanje
Da
Piezoelektrični vžig
Ne
Največji tlak
0.02 Bar
Dimenzije (DxŠxV)
65 x 59.5 x 36 cm
Weight
33.32 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
73 x 66 x 42 cm
Teža pošiljke
36.5 kg

Paket za dostavo

  • Plinska rešetka RC-GGHR600
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Dva gorilnika! Zmogljiva plinska rešetka z dvojno močjo

Dvojna plinska rešetka RC-GGHR600 podjetja Royal Catering, strokovnjaka za visokokakovostno gostinsko opremo, je nepogrešljiv del kuhinjske opreme za restavracije, kavarne, okrepčevalnice, tovornjake s hrano in gostinska podjetja, pa tudi za zasebno uporabo doma v kuhinji. Plinska rešetka je vsestranska, enostavna za čiščenje, zaradi svoje kompaktne velikosti pa jo lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem.

Profesionalni žari za gostinstvo iz podjetja Royal Catering

Plinski žar z rešetko je opremljen s stransko in zadnjo zaščito pred brizganjem. Tako je hrana z žara zaščitena ne le pred vetrom in izgubo toplote, temveč tudi pred padanjem ali razlitjem maščobe po opremi. Žar je izdelan iz prožnega nerjavečega jekla, zato je še posebej odporen proti koroziji in ga je enostavno čistiti.
Tudi žar plošča velikosti 60 x 40 cm je izdelana iz nerjavečega jekla in odlično prenaša toploto na hrano. Ta visokokakovostni material preprečuje, da bi se naša komercialna plinska rešetka zaradi toplote popačila. Masivna plošča je razdeljena na gladko površino in rebrasto površino, kar vam omogoča različne možnosti za peko različnih vrst hrane.
Najsodobnejša plinska rešetka deluje na zemeljski plin pri tlaku 20 mbar. Dva močna grelna elementa, vsak z močjo 3.100 W, omogočata, da plinska rešetka hitro doseže delovno temperaturo od 50 do 300 °C za optimalne rezultate pečenja na žaru. Temperaturo lahko nastavite z dvema regulatorjema, obe strani pa lahko nastavite neodvisno. Plinska rešetka iz nerjavečega jekla je opremljena z zaščito pred pregrevanjem. Ta zaščita samodejno prekine dovod plina, če je temperatura previsoka, in tako prepreči pregrevanje naprave.
Profesionalna plinska rešetka je opremljena z odstranljivim pladnjem za zbiranje maščob, v katerega se odvečne kapljice stekajo skozi odtočno napravo. To zagotavlja zdravo peko na žaru z nizko vsebnostjo maščob. Pladenj za kapljanje lahko preprosto odstranite in očistite. Zaradi nedrsečih gumijastih nogic, ki ščitijo delovne površine pred praskami, je naprava izjemno stabilna.

Ocene in ocene

5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

lani Objavljeno na Expondo Romania

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako odstraniti obstoječo maščobo?

Maščoba na površini je vrsta vazelina, varnega za živila, ki ščiti ploščo žara pred rjo. Maščobo odstranite z leseno ali plastično lopatko, nato pa krožnik obrišite s kuhinjsko brisačo. Po potrebi površino previdno očistite z malo vode in milom za posodo.

Kako odstraniti črne ali rumene madeže z žar plošče?

Plošča žara zaradi visokih temperatur postane črna ali rumena. Da bi preprečili nastanek takšnih madežev, naslednjič najprej nanesite olje in postopoma povečajte temperaturo. Da bi odstranili madeže, ploščo žara previdno očistite z milom za posodo in vodo. Za črne madeže na prizadeto mesto nanesite malo kisa in pustite delovati 20 minut. Nato dodajte malo sode bikarbone in počakajte še 15 minut. Madeže odstranite s čistilno blazinico ali finim brusnim papirjem v smeri strukture površine. Na koncu delovno površino očistite z vodo in jo temeljito posušite. Uporabite malo vode, da ne prodre v napravo.

Kako odstraniti madeže rje?

Za preprečevanje rjastih madežev se izogibajte ostankom vode, kislin (kot so kis, limonin sok, omake) ali snovi, ki vsebujejo klor (kot je belilo). Ploščo za žar vzdržujte čisto in jo po vsakodnevni uporabi posušite. Kadar jih dlje časa ne uporabljate, jih namažite tudi z mazivom, ki je varno za živila. Če rja še vedno nastaja, namočite prizadeto območje z malo vode. Nato rjo odstranite z jekleno volno, čistilno blazinico ali finim brusnim papirjem. Vedno drgnite v smeri strukture površine. Industrijska sredstva za odstranjevanje vodnega kamna so primerna tudi za popolno odstranjevanje madežev rje. Po čiščenju nevtralizirajte morebitne kisle ostanke z alkalnim čistilnim sredstvom.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke