Nežno pripravljeni meniji s sous-vide kuhalnikom Royal Catering
Ste si vedno želeli nežno in skrbno kuhati vakuumsko pakirano hrano? Potem izberite sous-vide štedilnik RCPSU-500 iz kolekcije gostinske opreme 10057 še danes! Idealen je za profesionalno uporabo v hotelih, restavracijah ali cateringih, pa tudi za kuhanje doma.
Zdravi, hranljivi obroki iz profesionalnega sous-vide kuhalnika s časovnikom
Energijsko učinkovit nizkotemperaturni štedilnik zahvaljujoč 500 W grelnemu elementu hitro doseže želeno temperaturo. To je mogoče nastaviti v območju od 30 do 95 °C z natančnostjo 0,1 °C. Vgrajeni digitalni termostat zagotavlja konstantno temperaturo med postopkom kuhanja. Zahvaljujoč široki paleti nastavitev lahko kuhalnik uporabljate za pripravo najrazličnejših jedi.
16 L vakuumski kuhalnik je idealen za komercialno uporabo v restavracijah ali bistrojih, saj lahko natančno pripravite tudi večje količine. Intuitivni časovnik, ki ga je mogoče nastaviti na minuto, lahko nastavite med 1 min in 99 h. Na LCD zaslonu lahko kadar koli jasno preberete vse konfiguracije.
Ohišje potopne kuhalne plošče je izdelano iz nerjavečega jekla, ki je enostavno za čiščenje. Ta material je tudi zelo odporen in vzdržljiv. Pokrov z integriranim ročajem in odtočna pipa zagotavljata dodatno udobje za nežno kuhanje sous-vide.