Zmogljiv—skupna moč 10.400 W hitro doseže želeno temperaturo
Prilagodljiv—4 gorilniki z močjo 2600 W vsak in premerom 22 cm
Nerjaveče jeklo - še posebej odporno proti koroziji, enostavno za čiščenje in idealno za delo s hrano
Čist delovni prostor - gladke površine je enostavno očistiti; visok občutek vam omogoča enostavno čiščenje površine, na kateri stoji električni štedilnik
Profesionalni—zmogljiv, malo vzdrževanja in zasnovan za neprekinjeno uporabo
Kompaktna električna kuhalna plošča iz nerjavečega jekla z osnovno omarico
Izberite profesionalni vrhunski štedilnik iz kolekcije gostinske opreme Royal Catering z električno kuhalno ploščo. Visokokakovostna električna kuhalna plošča je zmogljiva, enostavna za čiščenje, zasnovana za neprekinjeno uporabo in s kompaktnimi merami idealna izbira tudi za majhne kuhinje, kot so tovornjaki s hrano ali kavarne.
Prilagojeno potrebam profesionalne kuhinje: električna kuhalna plošča Royal Catering
Zmogljiva električna kuhalna plošča ima štiri gorilnike, vsak z močjo 2600 W in premerom 22 cm, ki jih upravljate z velikimi upravljalnimi gumbi na sprednji strani aparata. Električna kuhalna plošča je prostostoječa in nudi veliko prostora za shranjevanje živil ali kuhinjskih pripomočkov v svojem dnu. Velika odprtina na sprednji strani vam omogoča enostaven dostop do prostora med kuhanjem. S skupno močjo 10.400 W je namizna električna kuhalna plošča s štirimi gorilniki idealna za profesionalno in učinkovito uporabo. Ta naprava je zelo enostavna za čiščenje zahvaljujoč visokokakovostnim materialom, kot sta nerjaveče jeklo za ohišje in lito železo za gorilnike. Noge zagotavljajo, da je površina, na kateri stoji pult, zlahka dosegljiva in očiščena.
Uporaba nerjavečega jekla ima poleg enostavnega čiščenja še druge prednosti: je posebej odporno proti koroziji in zelo dolgotrajno. Ker je nerjavno jeklo biološko inertno, je idealno primerno za vsa področja uporabe, kjer se predeluje hrana. In seveda izdelki iz nerjavečega jekla vedno dajejo profesionalen vtis, kar je prednost, ki je ne gre podcenjevati, še posebej v vidnih kuhinjah.