Izdelek: EX10010250
|Model: RCEG-55
Deluje čudovito. Presegla pričakovanja
Na podlagi 102 ocen
Brez pripomb.
Deluje čudovito. Presegla pričakovanja
Pozdravljeni, delal sem v kuhinji in ta žar deluje odlično, čeprav ima 230 voltov, je priporočljiv
Super hitra dostava, varno pakiranje. Aparat je super! Očistite in pripravite navodila za uporabo - potem je bil prvi zagon v užitek. Z veseljem bom spet nakupoval tukaj!
Zelo dobra profesionalna plošča, nastavljivo kuhanje do 300°, več kot dovolj za mojo uporabo, bodite pozorni na surove zaključke, drugače ekstra
Zelo lepo, hitro prispelo. Lep in velik, odlična zabava pri praženju/peki na žaru, odličnega okusa. Toplo priporočam!
vse v redu
Enostaven za uporabo in skuha veliko količino v najkrajšem možnem času, zelo priporočljivo, je uspeh.
Brez pripomb.
Aparat je res super. Imam predlog za izboljšavo. Lahko bi dodal pokrov na tečajih kot sem jaz. Idealen je za hitrejše segrevanje krožnika in ohranjanje hrane dlje časa toplo
Maščoba na površini je vrsta vazelina, varnega za živila, ki ščiti ploščo žara pred rjo. Maščobo odstranite z leseno ali plastično lopatko, nato pa krožnik obrišite s kuhinjsko brisačo. Po potrebi površino previdno očistite z malo vode in milom za posodo.
Plošča žara zaradi visokih temperatur postane črna ali rumena. Da bi preprečili nastanek takšnih madežev, naslednjič najprej nanesite olje in postopoma povečajte temperaturo. Da bi odstranili madeže, ploščo žara previdno očistite z milom za posodo in vodo. Za črne madeže na prizadeto mesto nanesite malo kisa in pustite delovati 20 minut. Nato dodajte malo sode bikarbone in počakajte še 15 minut. Madeže odstranite s čistilno blazinico ali finim brusnim papirjem v smeri strukture površine. Na koncu delovno površino očistite z vodo in jo temeljito posušite. Uporabite malo vode, da ne prodre v napravo.
Da bi preprečili rjaste madeže, se izogibajte ostankom vode, kislin (kot so kis, limonin sok, omake) ali snovi, ki vsebujejo klor (kot je belilo). Ploščo za žar vzdržujte čisto in jo po vsakodnevni uporabi posušite. Kadar jih dlje časa ne uporabljate, jih namažite tudi z mazivom, ki je varno za živila. Če rja še vedno nastaja, namočite prizadeto območje z malo vode. Nato rjo odstranite z jekleno volno, čistilno blazinico ali finim brusnim papirjem. Vedno drgnite v smeri strukture površine. Industrijska sredstva za odstranjevanje vodnega kamna so primerna tudi za popolno odstranjevanje madežev rje. Po čiščenju nevtralizirajte morebitne kisle ostanke z alkalnim čistilnim sredstvom.