No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX10013348

|

Model: RCBS-2400

Električna žaga za kosti - 2400 mm - 1500 W - Royal Catering

Novo
2.049,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. sreda, 30. oktober
Zagotovljena najnižja cena
Royal Catering
Glavne značilnosti
  • Za profesionalce - 2400 mm rezilo iz nerjavnega jekla žage za kosti deluje s hitrostjo 15 m/s za natančne in čiste reze.
  • Učinkovito rezanje - z močjo 1500 W in največjo višino rezanja 330 mm lahko z žago za meso hitro obdelate velike kose mesa in kosti.
  • Izdelan za dolgo življenjsko dobo & higieničen - ohišje iz nerjavečega jekla je odstranljivo, kar olajša čiščenje in vzdrževanje žage za kosti.
  • Varna uporaba - električna žaga za meso z varnostnimi stikali in stikali za primer nesreče, krmilniki, odpornimi na brizganje, čvrstim oprijemom in robustno zasnovo.
  • Praktične lastnosti - mesarska žaga za kosti z vgrajenim drsnim sistemom, tehtnica na delovni površini in lahko dostopna posoda za odpadke.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
barva
Kovinsko srebrna
Napetost [V]
230
Moč [W]
1500
Dolžina rezila [mm]
2400
Hitrost rezila [m/s]
15
Mere delovne plošče [cm]
78 x 74
Zavora koles
Da
Premer valjev
5 cm
Hitrost rezanja
15 m/s
maks. višina reza
330 mm
Število zvitkov
4 Pc
Debelina reza
250 mm
Dimenzije (DxŠxV)
80 x 74 x 170 cm
Weight
102 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
86 x 81 x 138 cm
Teža pošiljke
130 kg

Paket za dostavo

  • Žaga za kosti RCBS-2400

Opis izdelka

Električna žaga za kosti z visoko močjo za natančne reze

Električna žaga za kosti z močnim motorjem z močjo 1500 W zagotavlja izjemno zmogljivost rezanja- je idealna za profesionalno obdelavo mesa v mesnicah in komercialnih kuhinjah. 2400 mm dolg rezalni list iz nerjavečega jekla brez težav reže sveže ali zamrznjeno meso in kosti s hitrostjo 15 m/s. Z največjo višino rezanja 330 mm je ta žaga za kosti odlična za delo z velikimi kosi mesa. Vgrajena kolesa zagotavljajo brezskrbno mobilnost in prilagodljivo uporabo v različnih delovnih prostorih. Zavore držijo žago za kosti trdno na mestu, ko je postavljena.

Mobilna žaga za meso s pametnimi dodatki in obsežnimi varnostnimi funkcijami

Z drsnim sistemom in lestvico na delovni površini 78 x 74 cm lahko natančno režete. Zunanji dostopni koš za odpadke omogoča hitro in čisto odstranjevanje odrezkov. Električna žaga za meso izpolnjuje tudi najvišje varnostne standarde. Varnostno stikalo preprečuje nenameren zagon, gumb za izklop v sili pa omogoča hiter izklop. Krmilna plošča, odporna na brizganje, zagotavlja varno delovanje v mokrih okoljih. Žaga je varna in udobna za uporabo, saj ima močno obliko in ergonomski ročaj.

Žaga za kosti iz nerjavečega jekla z odstranljivimi deli

Ohišje in rezilo sta izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in sta odporna proti koroziji -, kar je idealno za zahtevna industrijska okolja. Pokrove in jermenico je mogoče preprosto odstraniti, kar poenostavi čiščenje in vzdrževanje. Žaga za kosti ima tudi priročen sistem vpenjanja za hitro menjavo listov in hermetične kroglične ležaje za preprečevanje umazanije in nečistoč.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke