Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX10013264

|

Model: RCSM-240B

Aparat za pripravo mlečnih napitkov - dvojni - 2 x 0,75 l - 240 vrtljajev na minuto - iz nerjavečega jekla - črn - Royal Catering

V akciji
Novo
349,00 € 379,00 €
Omejena ponudba Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
5%
331,55 €
5+
10%
314,10 €
10+
15%
296,65 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. četrtek, 26. september
Zagotovljena najnižja cena
Royal Catering
Glavne značilnosti
  • Optimalno mešanje - 360-stopinjska vrtljiva roka mešalnika mleka premika celotno skodelico s hitrostjo do 240 vrtljajev na minuto, kar zagotavlja hitro mešanje v 10-20 s.
  • Učinkovit - nastavite ga lahko za dve posodi s prostornino od 350 do 750 ml, zato je stojanski mešalnik idealen za pripravo velikih količin dveh različnih pijač.
  • Uporabniku prijazen - visoko zmogljiv mešalnik z natančnim časovnikom do 30 sekund, priročnim zagonom z enim gumbom in varnostnim stikalom.
  • Profesionalna kakovost - mešalni mehanizem mešalnika pijač je izdelan iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, primernega za živila, črno prašno lakirano ohišje pa je kot nalašč za gostinsko industrijo.
  • Večnamenski - mešalnik pijač, primeren za kremaste koktajle, sadne ali kremne koktajle in hranljive beljakovinske napitke.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
Iron
barva
Črna
Napetost [V]
220
Hitrost vrtenja [rpm]
240
Moč [W]
40
Prostornina posode [l]
0.35 - 0.75
Časovnik
Da
Zmogljivost
750 ml
Dimenzije (DxŠxV)
42.5 x 29 x 37 cm
Weight
23.2 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
36 x 48 x 43.5 cm
Teža pošiljke
25.5 kg

Paket za dostavo

  • Izdelovalec mlečnih napitkov RCSM-240B

Opis izdelka

Dvojni stresalnik s 360-stopinjsko vrtljivo roko

Naprava za pripravo mlečnih napitkov Royal Catering z inovativno 360-stopinjsko vrtljivo roko zagotavlja izjemne rezultate mešanja. Skodelice se premikajo hitro, temeljito in enakomerno, kar zagotavlja optimalno mešanje. Mešalnik za pijače, ki deluje z impresivno hitrostjo 240 vrtljajev na minuto, pripravi popolne koktajle in napitke v samo 10 do 20 sekundah. Ta učinkovitost omogoča hitro in dosledno pripravo, kar je idealno za profesionalno uporabo.

Učinkovit in uporabniku prijazen visoko zmogljiv mešalnik

Stojanski mešalnik je zasnovan tako, da je učinkovit in uporabniku prijazen. Hkrati drži dve posodi, držala pa lahko nastavite za prostornino med 350 in 750 ml. To omogoča pripravo dveh različnih pijač v velikih količinah, kar je še posebej koristno ob konicah. Natančna nastavitev časa do 30 sekund in priročna funkcija zagona z enim gumbom zagotavljata enostavno upravljanje. Vgrajeno varnostno stikalo zagotavlja dodatno zaščito in pomaga preprečevati nesreče med uporabo.

Profesionalna kakovost družbe Royal Catering

Visoko zmogljiv mešalnik je izdelan iz visokokakovostnega živilskega nerjavnega jekla, prevlečenega s praškom, in izpolnjuje najvišje standarde gostinske industrije. Trpežno ohišje in zmogljiv mešalni mehanizem zagotavljata dolgo življenjsko dobo in enostavno čiščenje, kar poenostavi vzdrževanje in podaljša življenjsko dobo izdelka. Ta mešalnik pijač je vsestransko uporaben in je idealen za pripravo kremastih koktajlov, sadnih ali kremnih koktajlov ter hranljivih beljakovinskih koktajlov. V barih, restavracijah ali kavarnah: Ta mešalnik izpolnjuje vse zahteve in vsakič zagotavlja popolne rezultate.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke