Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX10040805

|

Model: PHY-FS_01

Parni aparat za obraz - s povečevalno svetilko in funkcijo aromaterapije - 750 + 9,5 W - 700 ml

109,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
physa
Glavne značilnosti
  • Večnamenski - uparjalnik za čiščenje in oksigenacijo kože, s povečevalno svetilko za optimalno nego in pomirjujočo aromaterapevtsko funkcijo.
  • Flexible - mobilni kozmetični parnik na štirih gladko kotalečih se kolescih z nastavljivo višino (78-95 cm), vrtljivo šobo in prilagodljivim vratom za svetilko.
  • Enostavno - intuitivno upravljanje parnega aparata za obraz prek pregledne nadzorne plošče, enostavno polnjenje rezervoarja za vodo in prednastavljen 30-sekundni časovnik za preprosto uporabo.
  • Profesionalno - parni aparat za obraz je idealen za uporabo v kozmetičnih salonih, masažnih salonih, spa centrih, studiih za ličenje, wellness hotelih in za osebno uporabo.
  • Vzdržljivost - dolgo življenjsko dobo parnika za obraz zagotavljajo visokokakovostni materiali, kot so nerjaveče jeklo in trpežna plastika.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Frekvenca [Hz]
50/60
Material
Iz nerjavečega jekla
Guma
Plastika
barva
Bela
Svetla barva
Bela
Moč [W]
750
Nazivna napetost [V]
120 - 230
Mere podstavka [cm]
53 x 53
Povečava
3x
Časovnik - časovni razpon
0 - 30 s
Kolesca
Da
Časovnik
Da
LED lučka
Da
Zmogljivost
700 ml
LED moč
9.5 W
Število zvitkov
4 Pc
Dimenzije (DxŠxV)
52 x 71 x 151 cm
Weight
3.95 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
24.5 x 64 x 25.5 cm
Teža pošiljke
4.64 kg

Paket za dostavo

  • Parni aparat za obraz PHY-FS_01
  • Materiali za sestavljanje

Opis izdelka

Profesionalna nega z večnamenskim parnim aparatom za obraz

Parni aparat za obraz iz kozmetične linije physa se uporablja tako v profesionalnih okoljih, kot so kozmetični in masažni saloni, spa centri, studii za ličenje in wellness hoteli, kot tudi za osebno uporabo. Kombinacija parjenja obraza in razkuževalnega ozona zagotavlja globinsko čiščenje, optimizira dovod kisika, vlaži in sprošča kožo. Akne in vnetja lahko zmanjša tudi tretma s kombinacijo pare in ozona. Ker gre za napravo 3 v 1, lahko izkoristite tudi trojno povečavo povečevalne svetilke in sproščujočo aromaterapevtsko funkcijo uparjalnika.

Zdravje in lepota za vaš obraz s parnim aparatom za obraz physa

Profesionalni parni aparat za obraz je izjemno enostaven za uporabo. Funkcije pare in ozona intuitivno upravljate z glavnim stikalom. Rezervoar za vodo s prostornino 700 ml (zagotavlja paro za skoraj eno uro) lahko hitro in brez težav napolnite. Ob polnjenju se naprava samodejno aktivira za 30 sekund in je hitro pripravljena za uporabo. Zahvaljujoč 4 kolescem z gladkim tekom lahko parni aparat za obraz enostavno in brez napora prepeljete točno tja, kjer ga potrebujete. Zelo dolg kabel in 360° vrtljiva parna šoba omogočata enostavno postavitev s popolno in individualno nastavitvijo.

Z izbiro parnega aparata za obraz physa ste izbrali izdelek, ki je dolgotrajen in enostaven za vzdrževanje. Parni aparat za obraz je izdelan iz vrhunskih materialov, kot sta nerjavno jeklo za stativ in trpežna plastika za ohišje, zato ni le zelo odporen na mehanske in kemične vplive, temveč ga je tudi preprosto čistiti in vzdrževati.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke