Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Izdelek: EX10062617

|

Model: MSW-ARTC-BY1

Komplet za pirografijo - 2 pisali za kurjenje lesa - 31 W

65,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
5%
61,75 €
5+
10%
58,50 €
10+
15%
55,25 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 11. oktober
Zagotovljena najnižja cena
MSW
Glavne značilnosti
  • Natančno - z digitalnim zaslonom se natančno nadzorujejo temperature od 0 do 700 °C.
  • Vsestranskost - 2 žlički za označevanje in 23 pirografskih konic omogočata natančne linije, oblike in senčenje na različnih materialih, kot sta les ali usnje.
  • Varno - pirografski spajkalniki imajo mehak, lahek ročaj z izolacijo iz nedrseče gume; postaja ima dve držali za pisala in učinkovit, materialu prijazen hladilni sistem.
  • Priročno - pirografske spajkalnike lahko preprosto zamenjate s pritiskom na gumb, tako da vam ni treba vsakič zamenjati konice pisala.
  • Dodatna oprema - poleg dveh lesenih pirografskih pisal, postaje za žganje lesa in 23 konic prejmete še ustrezen izvijač in čistilno gobico.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Plastika ABS
Guma
barva
Črna
Modra
Zaslon
LCD
Moč [W]
50
maks. temperatura [°C]
700
Temperaturno območje [°C]
250-700
Čas ogrevanja [s]
5
Dimenzije (DxŠxV)
0 x 0 x 0 cm
Weight
0 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
24 x 22.5 x 15.5 cm
Teža pošiljke
1.4 kg

Paket za dostavo

  • Komplet za pirografijo MSW-ARTC-BY1
  • 2 pirografski peresi
  • 2 držala za pisala
  • 23 nasvetov za pirografijo
  • Gobica za čiščenje
  • Vijačnik

Opis izdelka

Ne glede na to, ali se ukvarjate z ustvarjalnim hobijem ali natančno obrtjo, je pero za kurjenje lesa MSW kot nalašč za začetnike in profesionalce.

Sprostite ustvarjalni potencial pirografskega kompleta MSW pri svojih zasebnih ali poklicnih prizadevanjih. Pri varčni porabi energije 31 W pri temperaturah do 700 °C lahko maksimalno nadzorujete svoje pirografsko delo. Ne glede na to, ali gre za zapletene podrobnosti ali obsežne vzorce na lesu ali usnju, boste z dvema peresoma za žganje lesa in 23 pirografskimi konicami vedno dosegli želene rezultate.

2 vsestranski pirografski peresi z zanesljivo postajo in vsemi potrebnimi dodatki

Za varno in natančno rokovanje so pirografski spajkalniki opremljeni z mehkim, lahkim ročajem in izolacijo iz nedrseče gume. S postajo lahko z digitalnim zaslonom nadzorujete temperaturno območje od 0 do 700 °C. Temperaturo nastavljajte, dokler konica ne dobi sivo-oranžnega odtenka; za doseganje optimalnih rezultatov in zmanjšanje obrabe materiala svetujemo, da nastavite temperaturo med 300 in 500 °C. Poleg tega postaja za označevanje ponuja dve držali za pisala in hladilni sistem, ki je nežen do materialov. Pirografska peresa lahko zamenjate s pritiskom na gumb, kar vam omogoča ustvarjanje različnih učinkov, ne da bi morali vsakič menjati konice.

Komplet za pirografijo na les in usnje je opremljen s številnimi dodatki. Med 23 pirografskimi konicami izberite ustrezno velikost; izvijač, ki je potreben za menjavo konic, je že priložen postaji za označevanje. Če želite podaljšati življenjsko dobo nasvetov, uporabite priloženo gobico za čiščenje. S pirografskim kompletom za les MSW ste dobro opremljeni, da sprostite svojo ustvarjalnost in ustvarite edinstvene umetnine.

Ocene in ocene

Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke