(12) Ocene

Izdelek: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Bencinski sekalnik lesa - 6,5 KM - 70 mm

889,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
3+
3%
862,33 €
5+
6%
835,66 €
10+
9%
808,99 €
Na zalogi
BREZPLAČNA DOSTAVA pribl. petek, 25. oktober
Zagotovljena najnižja cena
hillvert
Glavne značilnosti
  • Zmogljiv motor z močjo 6,5 KM in 3 600 vrtljaji na minuto drobi veje premera do 70 mm
  • Prilagodljivo - lijak za izmetavanje je nastavljiv v korakih po 90°, možen je bočni izmet
  • Učinkovit motor z močjo 6,5 KM porabi največ. 1,8 L/h
  • Dolga življenjska doba - 3,5-litrski rezervoar za gorivo in 0,6-litrski rezervoar za olje omogočata neprekinjeno delo skoraj 2 uri
  • Mobilno in stabilno—dve veliki napihljivi kolesi in robustno jekleno ohišje
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Marleen lani

VRHUNSKI SEKILNIKI

Pred kratkim sem kupil ta sekalnik pri expondu. Naročanje je bilo enostavno, dostava hitra in aparat je TOP. Embalaža je bila prvovrstna in sestavljanje enostavno. Drobilnik je zmogljiv in z lahkoto posname tudi večje veje z listi! Zaradi tega je sekljanje zabavno. :-)

Tehnične podrobnosti

barva
Modra
Moč [W]
5.145
Električni
Električni zagon / zagon z elektriko
Vrsta goriva
Bencin
Moč motorja [KM]
6.5
Hitrost nožev [obr./min]
2200
Vrsta motorja
6,5 KM 196Cc bencinski motor / Ohv 4-taktni
Vrsta pogonskega jermena
1X visoke kakovosti V * pasovi
maks. premer reza [mm]
70
Podrobnosti o oskrbi z električno energijo
Akumulator: Tcs Yt9-Bs 12 V / 9 Ah
Zvočna moč
107 dB
Največji kot nagiba lijaka
180 °
Poraba goriva
1.8 l/h
Prostornina rezervoarja za olje
0.6 l
Prostornina rezervoarja za gorivo
3.5 l
Največji premer zdrobljenih vej v nakladalnem lijaku
70 mm
Dimenzije (DxŠxV)
185 x 80 x 146 cm
Weight
88.95 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
91.7 x 45.5 x 93 cm
Teža pošiljke
104 kg

Paket za dostavo

  • Bencinski sekalnik lesa HT-HECTOR 212T
  • Accessories
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Drobljenje vrtnih ostankov z bencinskim drobilnikom lesa iz podjetja hillvert

Želite urediti grmovnice, živo mejo ali drevesa, vendar ne veste, kaj storiti z obrezanimi rastlinami? Z bencinskim drobilnikom lesa HT-HECTOR 212T vam podjetje hillvert ponuja idealno rešitev za vaše vrtnarske potrebe in zmanjša količino vaših vrtnih odpadkov za 70 do 80 %. Nastali mulč je idealen za kompostiranje ali prekrivanje gredic za gojenje buč ali bučk. Vrtno orodje hillvert odlikujejo vzdržljivost, ergonomija in zelo visoka zmogljivost.

Mobilni vrtni mulčer na bencinski pogon z velikimi kolesi

Zahvaljujoč štiritaktnemu motorju bencinskega vrtnega drobilnika lahko v zalogovnik za drobljenje položite tudi veje in obrezano živo mejo s premerom do 70 mm. Z drobilnikom lahko hitro in učinkovito mulčite tudi listje in odrezke cvetja. Za udoben delovni položaj je mogoče lijak nastaviti do 90°.
Učinkovit motor vrtnega drobilnika z močjo 5.145 W (6,5 KM) se aktivira z zagonom. V rezervoarju za gorivo je 3,5 l goriva, vendar pri največjih 3.600 vrtljajih na minuto porabi le 1,8 l neosvinčenega bencina na uro, zato je vrtni mulčer še posebej varčen. Tako lahko brez prekinitev delate več kot dve uri. Za vašo varnost je sekalnik lesa opremljen s stikalom za izklop v sili. Rezila lahko zaradi vzdrževanja enostavno odstranite.

Nasveti:

Profesionalni vrtni drobilnik ima robustno šasijo za hiter in enostaven prevoz. Ima dve veliki, z zrakom napolnjeni pnevmatiki, ki omogočata hitro in enostavno premikanje sekalnika. Dobava vključuje praktično vrečo za zbiranje ostankov, ki jo lahko enostavno pritrdite na drobilnik.
  • Pri drobljenju vedno uporabljajte zaščito za oči in rokavice!
  • Pazite na odtočni žleb in se prepričajte, da ni oviran. Naprava se lahko zatakne, če je na primer zbiralna vreča polna.
  • Material, ki se drobi, ne sme presegati premera 70 mm.
  • Nikoli ne segajte v notranjost drobilnika!

Rezervni deli in storitve iz enega vira!

Storitve so nam zelo pomembne, zato svojim strankam zagotavljamo rezervne dele tudi več let po nakupu. V primeru poškodb bo naša notranja delavnica popravila opravila hitro in enostavno v skladu z našimi garancijskimi pogoji . Pri razvoju naših izdelkov z blagovno znamko uporabljamo najvišje standarde kakovosti. Vaša prednost: prvovrstni izdelki, s katerimi lahko zanesljivo delate več let.

Pokličite našo vročo linijo za pristojne storitve in nas preprosto pokličite. Ali nam pišite po e-pošti, naše strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo!

Ocene in ocene

3.7

Na podlagi 12 ocen

Razvrsti po :

lani Objavljeno na Expondo Germany

VRHUNSKI SEKILNIKI

Pred kratkim sem kupil ta sekalnik pri expondu. Naročanje je bilo enostavno, dostava hitra in aparat je TOP. Embalaža je bila prvovrstna in sestavljanje enostavno. Drobilnik je zmogljiv in z lahkoto posname tudi večje veje z listi! Zaradi tega je sekljanje zabavno. :-)

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na ManoMano France

Zelo dober izdelek

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Germany

Naredi nekaj!

Imamo hitro rastočo živo mejo, ki je dolga okoli 100 m. V nekaj letih se je nabralo ogromno izrezkov, ki jih zdaj postopoma sekljam. Drobilnik deluje hitro in vse zdrobi brez napora. Vrhunska naprava! Pozitivno se mi zdi tudi to, da je menjava položajev preprosta. Jasno priporočilo za nakup!

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo France

Dober stroj

Po montaži brez težav sem naredil test na majhnih. Veje lovorja in večje veje cca 5cm topola,dobro delo po mojih pričakovanjih.Za ogled večjih količin.

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Italy

Odličen drobilnik

Te trgovine nisem poznal, moram reči, da me je pozitivno navdušila učinkovitost operaterjev, ki so na voljo za vsako težavo.Glede izdelka po tej ceni se ne najde nič tako z vžigom s ključem kot s potegom, poleg tega je izdelek zelo trden, lep in se zelo dobro seklja, vsekakor priporočam vsem tistim, ki želijo svoj denar vložiti v profesionalen izdelek.

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Ireland

Sekalnik lesa HT-Hector 212T

Na dostavo sem čakal tri tedne, kar je seveda zadišalo po srednji pandemiji korona virusa. Ob prihodu je bil to preprost sestav kosov s ključi, ki so bili priloženi za delo. Dolili motorno olje, napolnili rezervoar za bencin, sekalnik lesa se je zagnal s prvim obratom ključa. S težo nekaj več kot 80 kg je zelo okreten za ENO osebo. Pri 107Dba je malo glasen, tudi glušniki in seveda zaščita za oči. Takoj sem zagnal sekalnik lesa. Z mojega vrta je zelo hitro poslal veliko količino pokošenih šib, živih mej itd. v zelo obvladljivo maso zastirke/odrezkov in seveda le v delčku prvotne količine. Expondo trdi, da zmore premer do 80 mm. Nisem še dosegel tega premera, vendar je do zdaj sekalnik obdelal vse, kar je bilo vanj. Impresivna zmogljivost, priporočamo!

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na ManoMano France

Uporabil sem ga in izpolnil je moja pričakovanja. Material, enostaven za montažo. Za veje nad 50 mm D ni čudežev. Zelo zadovoljen s tem nakupom.

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Amazon United Kingdom

Vrtni sekalnik/mulčer Hillvert Hector 212T

Vrtni sekalnik/mulčer Hillvert Hector 212T - dostavljen v obljubljenem roku. Zdi se, da je to dober stroj in je opravil naloge, ki se od njega zahtevajo – drobljenje in mulčenje velikih količin zmanjšanja grmovja in žive meje skupaj z manjšimi listnatimi potaknjenci. Zmanjšanje 10 odloženih vreč detritusa na 2 popoldne. Njegova teža (približno 80 kg) in konstrukcija (pnevmatike, napolnjene z zrakom) omogočata, da ga je mogoče zlahka premakniti, kamor koli je to potrebno. Varnostna navodila so prispela s strojem, vendar bistvena navodila za montažo in uporabo sprva niso bila dostavljena. Ko pa smo vzpostavili stik z ustreznim oddelkom expondo, so nam bili takoj zagotovljeni. Expondo je želel zagotoviti zadovoljivo storitev, ki smo jo prejeli od njih, in ko je bila ta začetna težava odpravljena, je bilo vse v redu. Zagotovili so nam, da bodo v prihodnosti navodila za sestavljanje in uporabo priložena vsaki pošiljki. S strojem smo zelo zadovoljni.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Switzerland

Na prvi pogled kar dobro narejeno

Enostavna montaža, dobro izdelano in robustno ohišje. Deluje dobro na majhnih vejah, vendar sploh ne more zdrobiti vej 80 mm, od 40 mm motor že zastane, veje 50 mm pa se motor ustavi! Plastika proti škropljenju vstopnega kanala je preveč toga in slabo izdelana! (zamenjava z gumijastimi in dolgimi trakovi, učinkovitejša! Mazalke ležajev so slabo nameščene, še posebej na strani zaščite pogonskega jermena, zavrtite za 90 stopinj, da postavite mazalke vodoravno, lažje jih je mazati in bolje zaščititi!

Odgovor od

Prosim, sporoči nam. Vedno želimo pomagati in se izboljšati, vendar za to potrebujemo vašo podporo, da preprečimo, da bi se to zgodilo v prihodnosti. Skupaj bomo to dosegli.
Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Czech Republic

Nezadovoljstvo

Za 21.000 CZK bi pričakoval, da bo vsaj deloval. Po zmečkanju ene vejice je prenehalo delovati. Večkrat smo poskušali zagnati stroj, pa nič. Zdaj moramo obravnavati pritožbo. Absolutno ne priporočam.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo lahko delam z bencinskim sekljalnikom?

Poln rezervoar zadostuje za skoraj 2 uri dela. Če želite ta čas učinkovito izkoristiti, je priporočljivo, da najprej poberete potaknjence in jih nato po kosih hitro zdrobite v vrtnem drobilniku.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke